Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12884
Назва: Спосіб виробництва збагаченої екструдованої квасолі (Патент на корисну модель № 57595)
Інші назви: Method of production rich extruded haricot (Patent for useful model № 57595)
Автори: Перегуда, Микола Антонович
Шаран, Андрій Васильович
Євтушенко, Олег Олександрович
Pereguda, Nikolay
Sharan, Andrey
Yevtushenko, Oleg
Ключові слова: яєчна шкарлупа
екструзія
квасоля
яичная скорлупа
фасоль
экструзия
eggshell
extrusion
haricot
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Дата публікації: 2011
Бібліографічний опис: Патент 57595 UA, МПК А 23 L 1/18 (2011.01) Спосіб виробництва збагаченої екструдованої квасолі / Перегуда М. А., Шаран А. В., Євтушенко О. О. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201008235 ; заявл. 01.07.2010; опубл. 10.03.2011, Бюл. № 5, 2011 р.
Короткий огляд (реферат): Патент на корисну модель. В основу корисної моделі покладено удосконалення способу виробництва екструдованої квасолі, що дозволяє отримати екструдовані напівфабрикати підвищеної харчової і біологічної цінності. Патент на полезную модель. В основу полезной модели поставлено усовершенствование способа производства экструдированной фасоли, что позволяет получить экструдированные полуфабрикаты повышенной питательной и биологической ценности. Utility model patent. At the heart of utility model is improving of the method of production extruded haricot that allows realize an extruded half-finished goods with heightened nourishing and biological value.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/12884
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
22.pdf2.68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.