We collect and process your personal information for the following purposes: Functional, Statistical

Технологічна характеристика висівок різної дисперсності та їхній вплив на якість макаронних виробів

No Thumbnail Available

Date

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

В роботі встановлено гранулометричний склад висівок пшеничних харчових та харчових подрібнених, їх водопоглинальну здатність, автолітичну активність та вплив на якість макаронних виробів. Встановлено можливість збільшення дозування висівок подрібнених, показано, що їх автолітична активність зростає, а водопоглинальна здатність зменшується порівняно з висівками харчовими. At this work was been defined granulometric composition of alimentary wheat bran and gritted bran, their water absorption ability, autolytic activity and impact on the quality of macaroni products. The possibility of increasing the dosage of gritted bran has been defined. It is shown that their autolytic activity increases, and water absorbing ability decreases in comparison with alimentary bran.

Description

Citation

Технологічна характеристика висівок різної дисперсності та їхній вплив на якість макаронних виробів / Г. В. Карпик, Н. О. Шелест, В. Г. Юрчак, І. Н. Матвієнко // Хранение и переработка зерна. – 2013. – № 8. – С. 48 – 50.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By