Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12961
Title: Фруктовий напій (Патент на винахід № 71381)
Authors: Косоголова, Людмила Олексіївна
Безусов, Анатолій Тимофійович
Малежик, Іван Федорович
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
Keywords: лимона кислота
кориця
напій фруктовий
яблучний сік
цукровий сироп
тонкодиспергований порошок з моркви
lemon acid
cinnamon
fruit beverage
cider sugar syrup
finely divided powder of carrots
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2004
Citation: Патент на винахід № 71381 UA, A23L 2/00. Фруктовий напій / Косоголова Л. О., Безусов А. Т., Малежик І. Ф., Музика Т. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 20031212471 ; заявл. 25.12.2003 ; опубл. 15.11.2004, Бюл. № 11, 2004 р.
Abstract: Фруктовий напій, який містить яблучний сік, цукровий сироп, ароматизатор, харчовий барвник червоний, лимонну кислоту та воду, згідно винаходу, додатково вводиться кориця, яблучний сік використовують з м’якоттю та як барвник використовують тонкодиспергований порошок з моркви з наступним рецептурним співвідношенням у мас.%: сік яблучний з м’якоттю 60,0–70,0; тонкодиспергований порошок з моркви 1,0–2,0; кориця 0,05–0,1; цукор 0,5–1,0; лимонна кислота 0,05–0,08; вода - решта. Fruit beverage that contains apple juice, sugar syrup, flavoring, food coloring red, citric acid and water, according to the invention additionally introduced cinnamon, apple juice with pulp and used as a dye used tonkodysperhovanyy carrot powder, followed by prescription ratio in the mass .%: apple juice with pulp 60,0-70,0; finely divided powder with 1,0-2,0 carrots, cinnamon, 0,05-0,1; 0,5-1,.0 sugar, citric acid 0,05-0 08, and water - other.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/12961
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
71381.pdf60.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.