Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12961
Title: Фруктовий напій (Патент на винахід № 71381)
Other Titles: Фруктовый напиток (Патент на изобретение № 71381)
Fruity beverage (Patent for № 71381)
Authors: Косоголова, Людмила Олексіївна
Косоголова, Людмила Алексеевна
Kosogolova, Lyudmila
Безусов, Анатолій Тимофійович
Bezusov, Anatoly
Малежик, Іван Федорович
Малежик, Иван Федорович
Malezhik, Ivan
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
Левковская (Музыка), Татьяна Николаевна
Levkivska (Muzika), Tetiana
Безусов, Анатолий Тимофеевич
Keywords: лимона кислота
кориця
напій фруктовий
яблучний сік
цукровий сироп
тонкодиспергований порошок з моркви
лимонная кислота
корица
напиток фруктовый
яблочный сок
сахарный сироп
тонкодиспергований порошок из моркови
lemon acid
cinnamon
fruit beverage
cider sugar syrup
finely divided powder of carrots
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
Issue Date: 2004
Citation: Патент на винахід № 71381 UA, A23L 2/00. Фруктовий напій / Косоголова Л. О., Безусов А. Т., Малежик І. Ф., Музика Т. М., заявник Національний університет харчових технологій. - № u 20031212471; заявл. 25.12.2003; опубл. 15.11.2004, Бюл. № 11, 2004 р.
Abstract: Фруктовий напій, який містить яблучний сік, цукровий сироп, ароматизатор, харчовий барвник червоний, лимонну кислоту та воду, згідно винаходу, додатково вводиться кориця, яблучний сік використовують з м’якоттю та як барвник використовують тонкодиспергований порошок з моркви з наступним рецептурним співвідношенням у мас.%: сік яблучний з м’якоттю 60,0–70,0; тонкодиспергований порошок з моркви 1,0–2,0; кориця 0,05–0,1; цукор 0,5–1,0; лимонна кислота 0,05–0,08; вода - решта. Фруктовый напиток, который содержит яблочный сок, сахарный сироп, ароматизатор, пищевой краситель красный, лимонную кислоту и воду, согласно изобретению, дополнительно вводится корица, яблочный сок используют с мякотью и как краситель используют тонкодиспергований порошок из моркови с последующим рецептурным соотношением в масс .%: сок яблочный с мякотью 60,0-70,0; тонкодиспергований порошок из моркови 1,0-2,0; корица 0,05-0,1, сахар 0,5-1,0; лимонная кислота 0,05-0,08, вода - остальное. Fruit beverage that contains apple juice, sugar syrup, flavoring, food coloring red, citric acid and water, according to the invention additionally introduced cinnamon, apple juice with pulp and used as a dye used tonkodysperhovanyy carrot powder, followed by prescription ratio in the mass .%: apple juice with pulp 60,0-70,0; finely divided powder with 1,0-2,0 carrots, cinnamon, 0,05-0,1; 0,5-1,.0 sugar, citric acid 0,05-0 08, and water - other.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/12961
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
71381.pdf60.7 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.