Фруктовий напій (Патент на винахід № 71381)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2004

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Фруктовий напій, який містить яблучний сік, цукровий сироп, ароматизатор, харчовий барвник червоний, лимонну кислоту та воду, згідно винаходу, додатково вводиться кориця, яблучний сік використовують з м’якоттю та як барвник використовують тонкодиспергований порошок з моркви з наступним рецептурним співвідношенням у мас.%: сік яблучний з м’якоттю 60,0–70,0; тонкодиспергований порошок з моркви 1,0–2,0; кориця 0,05–0,1; цукор 0,5–1,0; лимонна кислота 0,05–0,08; вода - решта. Fruit beverage that contains apple juice, sugar syrup, flavoring, food coloring red, citric acid and water, according to the invention additionally introduced cinnamon, apple juice with pulp and used as a dye used tonkodysperhovanyy carrot powder, followed by prescription ratio in the mass .%: apple juice with pulp 60,0-70,0; finely divided powder with 1,0-2,0 carrots, cinnamon, 0,05-0,1; 0,5-1,.0 sugar, citric acid 0,05-0 08, and water - other.

Опис

Ключові слова

лимона кислота, кориця, напій фруктовий, яблучний сік, цукровий сироп, тонкодиспергований порошок з моркви, lemon acid, cinnamon, fruit beverage, cider sugar syrup, finely divided powder of carrots, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв

Бібліографічний опис

Патент на винахід № 71381 UA, A23L 2/00. Фруктовий напій / Косоголова Л. О., Безусов А. Т., Малежик І. Ф., Музика Т. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 20031212471 ; заявл. 25.12.2003 ; опубл. 15.11.2004, Бюл. № 11, 2004 р.

Зібрання