Енергозбереження – потенціал розвитку економіки України

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Проаналізовано споживання паливно-енергетичних ресурсів України, їх не ефективне використання., та потенціал ПЕР відповідно до «Енергетичної стратегії України до 2030 року та подальшу перспективу». Досліджено сучасний стан харчової промисловості, її високої енергоємності та необхідність реалізації стратегічної програми по енергозбереженню, для підвищення конкурентоспроможності харчових продуктів власного виробництва

Опис

Ключові слова

паливно-енергетичні ресурси, топливно-энергетические ресурсы, fuel and energy resources, харчова промисловість, енергозбереження, енергоємність, енергоефективність, пищевая промышленность, энергосбережение, энергоемкость, энергоэффективность, food processing, energy saving, energy efficiency, кафедра обліку і аудиту

Бібліографічний опис

Бевз, В. В. Енергозбереження – потенціал розвитку економіки України / В. В. Бевз // Харчова промисловість. — 2010. — № 9. — С. 186–190.

Зібрання