DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12974

Название: Желе фруктово-морквяне (Патент на корисну модель № 55072)
Другие названия: Jelly fruit and Carrot (Patent for utility model № 55072)
Авторы: Бандуренко, Галина Михайлівна
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
Levkivska (Muzika), Tetiana
Bandurenko, Galina
Ключевые слова: лимона кислота
аскорбінова кислота
желе
морквяний сік
фруктовий сік
цукор
пектин
лимонная кислота
желе
аскорбиновая кислота
морковный сок
фруктовый сок
сахар
пектин
citric acid
ascorbic acid
jelly
carrot juice
fruit juice
sugar
pectin
кафедра технології консервування
Issue Date: 2010
Библиографическое описание: Патент на корисну модель № 55072 UA, A23L 1/06 МПК (2009). Желе фруктово-морквяне / Бандуренко Г. М., Левківська Т. М., заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201004333; заявл. 14.04.2010; опубл. 10.12.2010, Бюл. № 23, 2010 р.
Краткий осмотр (реферат): Фруктово-морквяне желе, яке включає фруктовий сік, цукор, лимонну кислоту, пектин, яке відрізняється тим, що додатково містить натуральний морквяний сік та аскорбінову кислоту при такому співвідношенні компонентів,%: фруктовий сік –31,5-34,5; натуральний морквяний сік–16,3-19,8; цукор–46,5-47,0; лимонна кислота–1,0-1,2; пектин–1,0-1,2; аскорбінова кислота–0,02-0,03. Фруктово-морковное желе, которое включает фруктовый сок, сахар, лимонную кислоту, пектин, отличающееся тем, что дополнительно содержит натуральный морковный сок и аскорбиновую кислоту при таком соотношении компонентов,%: фруктовый сок -31,5-34,5; натуральный морковный сок-16,3-19, 8, сахар-46,5-47,0; лимонная кислота-1,0-1,2; пектин-1,0-1, 2; аскорбиновая кислота-0,02-0,03. Fruit and Carrot jelly, which includes fruit juice, sugar, citric acid, pectin, wherein further comprising natural carrot juice and ascorbic acid in the following ratio of components,% fruit juice -31,5-34,5, natural carrot juice-16,3-19, 8; sugar 46,5-47,0, citric acid-1,0-1,2, pectin-1,0-1,2, ascorbate-0,02-0,03.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/12974
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
55072.pdf418,79 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback