DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12977

Название: Спосіб сушіння морквяних вичавків (Патент на корисну модель № 51028)
Другие названия: Способ сушки морковных выжимок (Патент на полезную модель № 51028)
Method of drying carrot pomace (Patent for utility model № 51028)
Авторы: Малежик, Іван Федорович
Малежик, Иван Федорович
Malezhik, Ivan
Безусов, Анатолій Тимофійович
Bezusov, Anatoly
Луцик, Юрій Павлович
Луцик, Юрий Павлович
Бандуренко, Галина Михайлівна
Бандуренко, Галина Михайловна
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
Левковская (Музыка), Татьяна Николаевна
Levkivska (Muzika), Tetiana
Bandurenko, Galina
Lutsyk, Yuriy
Безусов, Анатолий Тимофеевич
Ключевые слова: сушіння
інфрачервоне випромінювання
морквяні вичавки
сушка
морковные выжимки
инфракрасное излучение
drying
infrared radiation
carrot pomace
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра технології консервування
Issue Date: 2010
Библиографическое описание: Патент на корисну модель № 51028 UA, A23B 7/02 МПК (2009). Спосіб сушіння морквяних вичавків / Малежик І. Ф., Безусов А. Т., Луцик Ю. П., Бандуренко Г. М., Левківська Т. М.,заявник Національний університет харчових технологій. -№ u 201001105; заявл. 03.02.2010; опубл. 25.06.2010, Бюл. № 12, 2010 р.
Краткий осмотр (реферат): Спосіб сушіння морквяних вичавок, який передбачає сушіння морквяних вичавок, який відрізняється тим, що сушіння проводять при товщині шару морквяних вичавок 0,8-1,2 см за допомогою інфрачервоного випромінювання при початковій величині опромінення 3660-2880 Вт/м2 і кінцевій 1100-1200 протягом 75-90 хв. Способ сушки морковных выжимок, предусматривающий сушкe морковных выжимок, отличающийся тем, что сушку проводят при толщине слоя морковных выжимок 0,8-1,2 см с помощью инфракрасного излучения при начальной величине облучения 3660-2880 Вт/м2 и конечной 1100-1200 в течении 75-90 мин. Method of drying carrot pomace, which involves drying carrot pomace, characterized in that the drying is carried out at a layer thickness of 0,8-1,2 cm carrot pomace using an infrared radiation exposures at the initial 3660-2880 W/m2 and final 1100-1200 for 75-90 minutes.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/12977
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
51028.pdf100,52 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback