Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12977
Название: | Спосіб сушіння морквяних вичавків (Патент на корисну модель № 51028) |
Авторы: | Малежик, Іван Федорович Безусов, Анатолій Тимофійович Луцик, Юрій Павлович Бандуренко, Галина Михайлівна Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна |
Ключевые слова: | сушіння інфрачервоне випромінювання морквяні вичавки drying infrared radiation carrot pomace кафедра процесів і апаратів харчових виробництв кафедра технології консервування |
Дата публикации: | 2010 |
Библиографическое описание: | Патент на корисну модель № 51028 UA, A23B 7/02 МПК (2009). Спосіб сушіння морквяних вичавків / Малежик І. Ф., Безусов А. Т., Луцик Ю. П., Бандуренко Г. М., Левківська Т. М.,заявник Національний університет харчових технологій. -№ u 201001105; заявл. 03.02.2010; опубл. 25.06.2010, Бюл. № 12, 2010 р. |
Краткий осмотр (реферат): | Спосіб сушіння морквяних вичавок, який передбачає сушіння морквяних вичавок, який відрізняється тим, що сушіння проводять при товщині шару морквяних вичавок 0,8-1,2 см за допомогою інфрачервоного випромінювання при початковій величині опромінення 3660-2880 Вт/м2 і кінцевій 1100-1200 протягом 75-90 хв. Method of drying carrot pomace, which involves drying carrot pomace, characterized in that the drying is carried out at a layer thickness of 0,8-1,2 cm carrot pomace using an infrared radiation exposures at the initial 3660-2880 W/m2 and final 1100-1200 for 75-90 minutes. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://hdl.handle.net/123456789/12977 |
Располагается в коллекциях: | Патенти |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
51028.pdf | 100.52 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.