Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12977
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМалежик, Іван Федорович-
dc.contributor.authorБезусов, Анатолій Тимофійович-
dc.contributor.authorЛуцик, Юрій Павлович-
dc.contributor.authorБандуренко, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна-
dc.date.accessioned2014-03-05T13:16:13Z-
dc.date.available2014-03-05T13:16:13Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПатент на корисну модель № 51028 UA, A23B 7/02 МПК (2009). Спосіб сушіння морквяних вичавків / Малежик І. Ф., Безусов А. Т., Луцик Ю. П., Бандуренко Г. М., Левківська Т. М.,заявник Національний університет харчових технологій. -№ u 201001105; заявл. 03.02.2010; опубл. 25.06.2010, Бюл. № 12, 2010 р.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/12977-
dc.description.abstractСпосіб сушіння морквяних вичавок, який передбачає сушіння морквяних вичавок, який відрізняється тим, що сушіння проводять при товщині шару морквяних вичавок 0,8-1,2 см за допомогою інфрачервоного випромінювання при початковій величині опромінення 3660-2880 Вт/м2 і кінцевій 1100-1200 протягом 75-90 хв. Method of drying carrot pomace, which involves drying carrot pomace, characterized in that the drying is carried out at a layer thickness of 0,8-1,2 cm carrot pomace using an infrared radiation exposures at the initial 3660-2880 W/m2 and final 1100-1200 for 75-90 minutes.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.subjectінфрачервоне випромінюванняuk_UA
dc.subjectморквяні вичавкиuk_UA
dc.subjectdryinguk_UA
dc.subjectinfrared radiationuk_UA
dc.subjectcarrot pomaceuk_UA
dc.subjectкафедра процесів і апаратів харчових виробництв-
dc.subjectкафедра технології консервування-
dc.titleСпосіб сушіння морквяних вичавків (Патент на корисну модель № 51028)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
51028.pdf100.52 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.