Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12980
Назва: Морква у власному соку (Патент на корисну модель № 52812)
Автори: Бандуренко, Галина Михайлівна
Левківська (Музика), Тетяна Миколаївна
Ключові слова: аскорбінова кислота
лимона кислота
морква
морквяний сік
lemon acid
tocopherol
carrots
carrot juice
ascorbic acid
кафедра технології консервування
Дата публікації: 2010
Бібліографічний опис: Патент на корисну модель № 52812 UA, A23L 1/06 МПК (2009). Морква у власному соку / Бандуренко Г. М., Левківська Т. М., заявник Національний університет харчових технологій. -№ u 201002693; заявл. 10.03.2010; опубл. 10.09.2010, Бюл. № 17, 2010 р.
Короткий огляд (реферат): Морква натуральна у власному соку, яка включає моркву різану, сіль та лимонну кислоту, яка відрізняється тим, що додатково містить натуральний морквяний сік та аскорбінову кислоту при такому співвідношенні компонентів,%: морква різана – 55,0-60,0; натуральний морквяний сік – 38,0-44,0; сіль – 0,20-0,22; лимонна кислота – 0,10-0,12; аскорбінова кислота – 0,02-0,03. Natural carrot in its own juice, which includes sliced carrots, salt and citric acid, wherein further comprising natural carrot juice and ascorbic acid in the following ratio of components,% carrot incised - 55,0-60,0; natural carrot juice - 38,0-44,0, salt - 0,20-0,22; citric acid - 0,10-0,12; ascorbic acid - 0,02-0,03.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/12980
Розташовується у зібраннях:Патенти

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
52812.pdf92.03 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.