Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12980
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБандуренко, Галина Михайлівна-
dc.contributor.authorЛевківська (Музика), Тетяна Миколаївна-
dc.date.accessioned2014-03-05T13:16:41Z-
dc.date.available2014-03-05T13:16:41Z-
dc.date.issued2010-
dc.identifier.citationПатент на корисну модель № 52812 UA, A23L 1/06 МПК (2009). Морква у власному соку / Бандуренко Г. М., Левківська Т. М., заявник Національний університет харчових технологій. -№ u 201002693; заявл. 10.03.2010; опубл. 10.09.2010, Бюл. № 17, 2010 р.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/12980-
dc.description.abstractМорква натуральна у власному соку, яка включає моркву різану, сіль та лимонну кислоту, яка відрізняється тим, що додатково містить натуральний морквяний сік та аскорбінову кислоту при такому співвідношенні компонентів,%: морква різана – 55,0-60,0; натуральний морквяний сік – 38,0-44,0; сіль – 0,20-0,22; лимонна кислота – 0,10-0,12; аскорбінова кислота – 0,02-0,03. Natural carrot in its own juice, which includes sliced carrots, salt and citric acid, wherein further comprising natural carrot juice and ascorbic acid in the following ratio of components,% carrot incised - 55,0-60,0; natural carrot juice - 38,0-44,0, salt - 0,20-0,22; citric acid - 0,10-0,12; ascorbic acid - 0,02-0,03.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectаскорбінова кислотаuk_UA
dc.subjectлимона кислотаuk_UA
dc.subjectморкваuk_UA
dc.subjectморквяний сікuk_UA
dc.subjectlemon aciduk_UA
dc.subjecttocopheroluk_UA
dc.subjectcarrotsuk_UA
dc.subjectcarrot juiceuk_UA
dc.subjectascorbic aciduk_UA
dc.subjectкафедра технології консервування-
dc.titleМорква у власному соку (Патент на корисну модель № 52812)uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
52812.pdf92.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.