Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/12990
Title: Спосіб виробництва вершкового масла (Патент на винахід № 8350)
Authors: Українець, Анатолій Іванович
Гулий, Іван Степанович
Рашевська, Тамара Олексіївна
Тасенко, Євгенія Петрівна
Хомічак, Любомир Михайлович
Keywords: вершкове масло
пектин
лікувально-профілактині властивості
кафедра технології цукру і підготовки води
butter
pectin
therapeutic and prophylactic properties
кафедра технології молока і молочних продуктів
Issue Date: 2005
Citation: Патент 8350 UA, МПК А23С 15/16 (2006.01) Спосіб виробництва вершкового масла / Українець А. І., Гулий І. С., Рашевска Т. О., Тасенко Є. П., Хомічак Л. М. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № 20031212710 ; заявл. 29.12.2003 ; опубл. 15.08. 2005, Бюл. № 8, 2005 р.
Abstract: Дані досліджень показали, що внесення стевії разом з пектином та цикорієм в вершкове масло надає продукту діабетичні та радіопротекторні властивості і дозволяє отримати масло з гарними органолептичними властивостями. These studies have shown that introduction of stevia with pectin and chicory in butter provides diabetic and radioprotective properties and provides a butter with good organoleptic properties.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/12990
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
document.pdf93.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.