Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13007
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСуха, Ірина Василівна-
dc.date.accessioned2014-03-11T14:09:56Z-
dc.date.available2014-03-11T14:09:56Z-
dc.date.issued2007-
dc.identifier.citationСуха, І. В. Сучасний стан сировинної бази та тенденції розвитку ринку молока та молокопродуктів в Україні / І. В. Суха // Вісник Хмельницького національного університету. – 2007. - № 4. – Т. 2. - С. 178 - 180.uk_UA
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/123456789/13007-
dc.description.abstractВ статті розглянуті питання сучасного стану сировинної бази молокопереробних підприємств. Визначені основні напрямки розвитку галузі, перспективи співпраці з розвиненими країнами світу. На основі узагальнення даних по галузі запропоновані шляхи покращення існуючого становища ринку молока та молокопродуктів України. ий. The article deals with the current state of the resource base of milk-processing enterprises. Main directions of the branch development, perspectives of cooperation with the developed countries. On the basis of generalization of data on industry suggests ways to improve the existing situation of the market of milk and dairy products of Ukraine.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectмолоко сировинаuk_UA
dc.subjectсистеми управління якістю в молочній промисловостіuk_UA
dc.subjectмолоко та молочні продуктиuk_UA
dc.subjectмолокопереробні підприємстваuk_UA
dc.subjectмолочне тваринництвоuk_UA
dc.subjectmilk raw materialsuk_UA
dc.subjectsystems of quality management in the dairy industryuk_UA
dc.subjectmilk and dairy productsuk_UA
dc.subjectmilk processing enterprisesuk_UA
dc.subjectdairy farminguk_UA
dc.titleСучасний стан сировинної бази та тенденції розвитку ринку молока та молокопродуктів в Україніuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Art 2007 (2).pdf206.89 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.