Удосконалення технології білих столових вин з використанням антиоксидантів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Наведено результати досліджень з визначення оптимальної комбінації антиоксидантів, яка підвищує ступінь відновленості виноматеріалу та покращує якість білих столових вин.
The results of investigations to determine the optimal combination of antioxidants, which increases the degree of recovery of the wine material and improving the quality of white table wines.

Опис

Ключові слова

редокс-потенціал, redox potential, білі столові вина, антиоксиданти, глутатіон дріжджів, аскорбінова кислота, танін галовий, окиснення, фенольні речовини, white table wine, antioxidants, glutathione yeast, ascorbic acid, oxidation, phenolic substances, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Білько, М. В. Удосконалення технології білих столових вин з використанням антиоксидантів / М. В. Білько, А. І. Тенетка // Харчова промисловість. - 2011. - Вип. 10-11. - C. 36-41. - Бібліогр. в кінці ст.

Зібрання