Збивні цукерки «М’який нугатин» (Патент на винахід № 104395)
Вантажиться...
Дата
2014
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В основу винаходу поставлена задача удосконалення технології та отримання виробів з оригінальними органолептичними властивостями, поліпшеною структурою, подовженим терміном зберігання та формування їх методом екструзії для механізації виробничого процесу. Збивні цукерки важкого типу, що містять цукор, патоку, яєчний білок, есенцію, воду, які відрізняються тим, що в якості основних структуроутворювачів збивної структури використовується суміш гідроколоїдів желатину та гуміарабіку INSTАNTGUM, молоко сухе, жир.
Опис
Ключові слова
желатин, гуміарабік, збивні цукерки, молоко сухе, яєчний білок, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, гуммиарабик, сбивные конфеты, молоко сухое, яичный белок, gelatin, mucilage, churned candy, milk, egg whites
Бібліографічний опис
Патент 104395 UA, МПК A23G 3/34 (2006.01) A23G 3/50 (2006.01). Збивні цукерки «М’який нугатин» / Каліновська Т. В., Оболкіна В. І., Кияниця С. Г. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № a 201304263 ; заявл. 05.04.13 ; опубл. 27.01.14, Бюл. № 2, 2014 р.