Енергозберігаючі технології – інноваційний шлях розвитку харчової промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Харчова промисловість України є однією з провідних галузей народного господарства, що забезпечує населення країни продовольчими товарами. Одна з найгостріших проблем галузі — висока енергомісткість виробництва. Впровадження новітніх технологій збереження енергії в харчовій промисловості зменшить загальне використання енергоресурсів, забезпечить економічну безпеку держави, надасть змогу підприємствам досягти високої конкурентоздатності і призведе до зменшення забруднення довкілля.

Опис

Ключові слова

енергозбереження, энергосбережение, energy savings, енергоефективність, енергоємність, енергоощадні технології, інновації, энергоэффективность, энергоемкость, энергосберегающие технологии, инновации, energy, power-hungryness of production, energy-saving technologies, inovacii, кафедра обліку і аудиту

Бібліографічний опис

Бевз, В. В. Енергозберігаючі технології – інноваційний шлях розвитку харчової промисловості / В. В. Бевз // Економіка та підприємництво. - 2010. - № 24. - С. 201-204.

Зібрання