Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13051
Title: Помадно-кремові цукерки «Виноградинка» (Патент на винахід № 104394)
Other Titles: Fondant-cream candy «Vineyard» (Patent for invention № 104394)
Authors: Каліновська, Тетяна Віталіївна
Оболкіна, Віра Іллівна
Кияниця, Світлана Геннадіївна
Kalinovska, Tatyana
Obolkina, Vera
Kyianytsia, Svetlana
Keywords: виноградні вичавки
помадно-кремові цукерки
дрібнодисперсний порошок з вичавок винограду
високо етоксильований пектин
дубильні речовини
виноградные выжимки
помадно-кремовые конфеты
мелкодисперсный порошок из выжимок винограда
выcоко этоксилированный пектин
grape marc
fondant-cream candy
fine powder with grape marc
highly methoxycarbonyl pectin
tannins
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2014
Citation: Патент 104394 UA, МПК A23G 3/36 (2006.01) A23G 3/48 (2006.01). Помадно-кремові цукерки «Виноградинка» / Каліновська Т. В., Оболкіна В. І., Кияниця С. Г. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № a201304262, заявл. 05.04.13 ; опубл. 27.01.14, Бюл. № 2, 2014 р.
Abstract: В основу винаходу поставлено задачу створити помадно-кремові цукерки «Виноградинка», що дозволяє створити нові цукерки з високою харчовою цінністю, подовженим терміном зберігання, знизити собівартість цукерок. Помадно-кремові цукерки «Виноградинка» містить цукрову пудру, жировий компонент, пектин, молочні продукти, кислоту лимонну, есенції, структуроутворювач, воду, які відрізняються тим, що в якості додаткового структуроутворювача використовується дрібнодисперсний порошок з вичавок винограду. В основу изобретения поставлена задача создать помадно-кремовые конфеты «Виноградинка», что позволяет создать новые конфеты с высокой пищевой ценностью, длительным сроком хранения, снизить себестоимость конфет. Помадно-кремовые конфеты «Виноградинка» содержит сахарную пудру, жировой компонент, пектин, молочные продукты, кислоту лимонную, эссенции, структурообразователь, воду, которые отличаются тем, что в качестве дополнительного структурообразователя используется мелкодисперсный порошок из выжимок винограда. The invention is based on the task to create a fondant-cream candy «Vineyard», which lets you create a new candy with high nutritional value, long shelf life, lower cost of candy. Fondant-cream candy «Vineyard» contains powdered sugar, fat component, pectin, dairy products, citric acid, essence, structure, water, characterized in that as an additional structure used fine powder with grape marc.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13051
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pksgpkcsv104394.pdf157.69 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.