Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13052
Title: Помадно-кремові цукерки «Сонячна ягода» (Патент на корисну модель № 85455)
Other Titles: Fondant-cream candy «Solar berry» (Patent for useful model № 85455)
Authors: Каліновська, Тетяна Віталіївна
Оболкіна, Віра Іллівна
Кияниця, Світлана Геннадіївна
Kalinovska, Tatyana
Obolkina, Vera
Kyianytsia, Svetlana
Keywords: виноградні вичавки
помадно-кремові цукерки
підварка з виноградних вичавок
високо етоксильований пектин
дубильні речовини
виноградные выжимки
помадно-кремовые конфеты
подварка из виноградных выжимок
высоко этоксилированный пектин
дубильные вещества
grape marc
fondant-cream candy
suburbs of grape marc
highly methoxycarbonyl pectin
tannins
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2013
Citation: Патент 85455 UA, МПК A23G 3/00 (2013.01). Помадно-кремові цукерки «Сонячна ягода» / Каліновська Т. В., Оболкіна В. І., Кияниця С. Г. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u201304292, заявл. 05.04.13 ; опубл. 25.11.13, Бюл. № 2, 2013 р.
Abstract: В основу корисної моделі поставлена задача створення помадно-кремових цукерок «Сонячна ягода», що дозволяє створити нові цукерки з оригінальними органолептичними властивостями, високою харчовою цінністю, подовженим терміном зберігання, знизити собівартість цукерок. Помадно-кремові цукерки «Сонячна ягода» містять цукрову пудру, жировий компонент, пектин, молочні продукти, кислоту лимонну, есенції, структуроутворювач, воду, які відрізняються тим, що в якості структуроутворювача використовується підварка на основі пюре з вичавок винограду. В основу полезной модели поставлена задача создания помадно-кремовых конфет «Солнечная ягода», что позволяет создать новые конфеты с оригинальными органолептическими свойствами, высокой пищевой ценностью, длительным сроком хранения, снизить себестоимость конфет. Помадно-кремовые конфеты «Солнечная ягода» содержат сахарную пудру, жировой компонент, пектин, молочные продукты, кислоту лимонную, эссенции, структурообразователь, воду, которые отличаются тем, что в качестве структурообразователя используется подварка на основе пюре из выжимок винограда. The basis of the utility model tasked with creating fondant cream chocolates "Solar berry", which lets you create a new candy with the original organoleptic properties, high nutritional value, long shelf life, lower cost of candy. Fondant-cream candy "Solar berry" contain powdered sugar, fat component, pectin, dairy products, citric acid, essence, structure, water, characterized in that as the structure based suburbs used mashed grape marc.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13052
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pksgpkcsy85455.pdf153.02 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.