Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13058
Title: Збивні цукерки «М’який нугатин» (Патент на корисну модель № 86209)
Other Titles: Churned candy "Soft nuhatyn" (Patent for useful model № 86209)
Authors: Каліновська, Тетяна Віталіївна
Оболкіна, Віра Іллівна
Кияниця, Світлана Геннадіївна
Kyianytsia, Svetlana
Kalinovska, Tatyana
Obolkina, Vera
Keywords: желатин
гуміарабік
збивні цукерки
молоко сухе
яєчний білок
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
гуммиарабик
сбивные конфеты
молоко сухое
яичный белок
gelatin
mucilage
churned candy
milk
egg whites
Issue Date: 2013
Citation: Патент 86209 UA, МПК A23G 3/00 (2013.01). Збивні цукерки «М’який нугатин» / Каліновська Т. В., Оболкіна В. І., Кияниця С. Г. ; заявник та патентовласник Національний університет харчових технологій. – № u201304294, заявл. 05.04.13 ; опубл. 25.12.13, Бюл. № 24, 2013 р.
Abstract: В основу корисної моделі поставлена задача удосконалення технології та отримання виробів з оригінальними органолептичними властивостями, поліпшеною структурою, подовженим терміном зберігання та формування їх методом екструзії для механізації виробничого процесу. Збивні цукерки важкого типу, що містять цукор, патоку, яєчний білок, есенцію, воду, які відрізняються тим, що в якості основних структуроутворювачів збивної структури використовується суміш гідроколоїдів желатину та гуміарабіку INSTАNTGUM, молоко сухе, жир. В основу полезной модели поставлена задача усовершенствования технологии и получения изделий с оригинальными органолептическими свойствами, улучшенной структурой, длительным сроком хранения и формирования их методом экструзии для механизации производственного процесса. Сбивные конфеты тяжелого типа, содержащие сахар, патоку, яичный белок, эссенцию, воду, которые отличаются тем, что в качестве основных структурообразователей сбивной структуры используется смесь гидроколлоидов желатина и гуммиарабика INSTАNTGUM, молоко сухое, жир. The basis of the utility model tasked with improving technology and obtaining products with original organoleptic properties, improved structure, long shelf life and the formation of extrusion for the mechanization of the production process. Heavy rail churned candy containing sugar, molasses, egg white, essence, water, characterized in that as the basic structure-churned structure using a mixture of gelatin and gum arabic hydrocolloids INSTANTGUM, milk powder, fat.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13058
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pksgzcmn86209.pdf143.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.