Дослідження процесів заморожування та розморожування дріжджових кулінарних напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2013

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Робота присвячена дослідженню процесів заморожування та розморожування дріжджових кулінарних напівфабрикатів в умовах закладів ресторанного господарства. Представлено результати досліджень впливу рецептурних компонентів дріжджових кулінарних напівфабрикатів на тривалість заморожування і характер зміни температури об'єктів дослідження. Для практичного використання в закладах ресторанного господарства розроблені номограми тривалості розморожування дріжджових кулінарних напівфабрикатів.

Опис

Ключові слова

заморожені дріжджові кулінарні напівфабрикати, замороженые дрожжевые кулинарные полуфабрикаты, freezing zymic culinary ready-to-cook foods, заморожування, замораживания, freezing, розморожування, размораживания, unfreezing, кафедра готельно-ресторанної справи

Бібліографічний опис

Роглєв, Й. Й. Дослідження процесів заморожування та розморожування дріжджових кулінарних напівфабрикатів у закладах ресторанного господарства / Й. Й. Роглєв, А. В. Гавриш, В. Ф. Доценко // Наукові праці НУХТ. – 2013. – № 50. – С. 135-141.

Зібрання