DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13079

Название: Інноваційні методи кулінарного оброблення продукції ресторанного господарства (Частина І)
Другие названия: Innovative methods of product processing at restaurants (Part I)
Авторы: Доценко, Віктор Федорович
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
Dotsenko, Viktor
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Tyshchenko (Usatiuk), Olena
Ключевые слова: молекулярна гастрономія
молекулярная гастрономия
molecular gastronomy
мальтодекстрини
мальтодекстрины
maltodextrins
випарник
испаритель
vaporizer
ароматизація
ароматизация
aromatization
спроутер
спроутер
sprouter
мікрозелень
микрозелень
micro greens
паростки
ростки
sprouts
кафедра готельно-ресторанної справи
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Доценко, В. Ф. Інноваційні методи кулінарного оброблення продукції ресторанного господарства / В. Ф. Доценко, О. В. Арпуль, О. М. Усатюк // Наукові праці НУХТ. – 2013. – № 51. – С. 115-121.
Краткий осмотр (реферат): Досліджено теоретичні аспекти креативного кулінарного обробляння продукції ресторанного господарства. Розглянуто існуючі тенденції розвитку технологій страв, визначено доцільність використання інноваційних методів у вітчизняних закладах ресторанного господарства. Исследовано теоретические аспекты креативной кулинарной обработки продукции ресторанного хозяйства. Рассмотрено существующие тенденции развития технологий блюд, определено целесообразность использования инновационных методов в отечественных заведениях ресторанного хозяйства. The theoretical aspects of creative cooking of products at restaurants have been investigated. The existing trends of dish cooking have been viewed. The feasibility of using innovative methods in domestic restaurant industry has been determined.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13079
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
molecular_gastronomy.pdf472,12 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback