DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Тези доповідей, матеріали конференцій >
Тези доповідей >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13084

Название: Новий підхід до ароматизації страв у закладах ресторанного господарства
Другие названия: A new approach to flavor the dishes at the restaurants
Авторы: Фролова, Наталія Епінетівна
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
Frolova, Natalia
Arpul (Oleksiichuk), Oksana
Tyshchenko (Usatiuk), Olena
Ключевые слова: ароматизація
ароматизация
aromatization
випарник
испаритель
evaporator
заклади ресторанного господарства
заведения ресторанного хозяйства
restaurants
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології оздоровчих продуктів
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Фролова, Н. Е. Новий підхід до ароматизації страв у закладах ресторанного господарства / Н. Е. Фролова, О. В. Арпуль, О. М. Усатюк // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : всеукраїнська науково-практична конференція, 29-30 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 129-131.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто використання випарника «Volcano», однієї з інноваційних розробок, для ароматизації страв та кулінарних виробів у закладах ресторанного господарства. Рассмотрено использование испарителя «Volcano», одной из инновационных разработок, для ароматизации блюд и кулинарных изделий в заведениях ресторанного хозяйства. Using of the «Volcano» evaporator as one of the innovative products for flavoring dishes and culinary products at restaurants has been viewed.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13084
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:

File Description SizeFormat
evaporator.pdf178,78 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback