Новий підхід до ароматизації страв у закладах ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2012

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розглянуто використання випарника «Volcano», однієї з інноваційних розробок, для ароматизації страв та кулінарних виробів у закладах ресторанного господарства. Using of the «Volcano» evaporator as one of the innovative products for flavoring dishes and culinary products at restaurants has been viewed.

Опис

Ключові слова

ароматизація, aromatization, випарник, evaporator, заклади ресторанного господарства, restaurants, кафедра готельно-ресторанної справи, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Фролова, Н. Е. Новий підхід до ароматизації страв у закладах ресторанного господарства / Н. Е. Фролова, О. В. Арпуль, О. М. Усатюк // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : всеукраїнська науково-практична конференція, 29-30 жовтня. – К.: НУХТ, 2012. – С. 129-131.