Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13085
Назва: Розроблення натуральних композиційних ароматизаторів з ефірних олій
Автори: Тищенко (Усатюк), Олена Михайлівна
Фролова, Наталія Епінетівна
Арпуль (Олексійчук), Оксана Володимирівна
Ключові слова: ароматизатори
flavouring
комбіновані фракції
combined fraction
вакуумна ректифікація
vacuum rectification
ефірні олії
essential oils
кафедра готельно-ресторанної справи
кафедра технології оздоровчих продуктів
Дата публікації: 2013
Бібліографічний опис: Усатюк, О. М. Розроблення натуральних композиційних ароматизаторів з ефірних олій / О. М. Усатюк, Н. Е. Фролова, О. В. Арпуль // Прогресивна техніка та технології харчових виробництв, ресторанного та готельного господарства і торгівлі. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 19 листопада 2013 р. – Харків : ХДУХТ, 2013. – С. 228–230.
Короткий огляд (реферат): У статті представлено результати експериментальних досліджень щодо розроблення натуральних композиційних ароматизаторів з ефірних олій для розширення асортименту високоякісної ароматизованої харчової продукції. The paper presents the results of experimental studies on the development of natural flavoring compositions of essential oils to expand the range of high-quality flavored food.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://hdl.handle.net/123456789/13085
Розташовується у зібраннях:Матеріали конференцій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
natural_flavourings.pdf180.76 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.