Розвиток механізму енергозбереження на підприємствах харчової промисловості

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Економічна ефективність енергозбереження на підприємствах насамперед, визначається такими складовими, як система стандартів, норм та нормативів, елементи засобів стимулювання, політичними факторами, які в своїй сукупності створюють цілісний економічний механізм енергозбереження, здатний при мінімальних енерговитратах на одиницю продукції забезпечувати максимальне використання енергетичного потенціалу.
Economic efficiency of energy enterprises primarily determined by such components as a system of standards, norms and standards, a set of incentives, political factors, which in its totality create a coherent economic mechanism of energy that can at minimum energy consumption per unit of production to ensure maximum use of energy potential.

Опис

Бібліографічний опис

Бевз, В. В. Розвиток механізму енергозбереження на підприємствах харчової промисловості / В. В. Бевз // Вчені записки : збірник наукових праць. – Київ : КНЕУ, 2011. – № 13. – С. 169–173.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в