Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13108
Title: Перспективи використання овочевих порошків в технології бісквітного напівфабрикату
Other Titles: Prospects of using vegetable powder in technology biscuit semis
Authors: Петруша, Оксана Олександрівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Філіпенко, Вікторія Валеріївна
Petrusha, Oksana
Niemirich, Oleksandra
Filipenko, Victoria
Keywords: бісквітний напівфабрикат
кабачок
технологія
кондитерський виріб
бисквитный полуфабрикат
кабачок
технология
кондитерское изделие
biscuit semis
zucchini
technology
confection
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2013
Citation: Нєміріч, О. В. Перспективи використання овочевих порошків в технології бісквітного напівфабрикату / О. В. Нєміріч, О. О. Петруша, В. В. Філіпенко // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали ІІ-ї Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013 р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 139-140.
Abstract: Бісквіт – це кондитерське тісто, виготовлене з борошна, цукру та яєць. Розроблена технологія виробництва бісквітного напівфабрикату з використанням рослинної сировини. Бисквит – это кондитерское тесто, изготовленное из муки, сахара и яиц. Разработана технология производства бисквитного полуфабриката с использованием растительного сырья. Biscuit – pastry dough is made from flour, sugar and eggs. Technology of production of semi-finished biscuit using plant materials.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13108
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezu-3.pdf87.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.