Поліпшення якості овочевих страв

Вантажиться...
Ескіз

Дата

1998

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Дослідження використання соєвих продуктів для виробництва страв із овочів та кулінарних соусів. Research of use soya products for production dishes from vegetables and souses.

Опис

Ключові слова

овочеві страви, соєві добавки, соус, суп-пюре, vegetable dishes, soy supplements, sauce, soup, кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу

Бібліографічний опис

Кравчук, Н. М. Поліпшення якості овочевих страв / Н. М. Кравчук, І. М. Грищенко, О. В. Шевченко // Прогресивні ресурсозберігаючі технології та їх економічна обґрунтованість у підприємствах харчування. Економічні проблеми торгівлі : збірник наукових праць. – 1998. – № 2. – С. 52-55

Зібрання