Солодове борошно у кондитерських виробах
Вантажиться...
Дата
2010
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В роботі розглянуто використання вівсяного солоду у кондитерських борошняних виробах, особливо борошняних виробах дієтичного призначення.
We consider the use of oat malt flour confectionery products, particularly flour dietary purposes.
We consider the use of oat malt flour confectionery products, particularly flour dietary purposes.
Опис
Ключові слова
кондитерські вироби, солод, харчова цінність, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, confectionery, malt, food value
Бібліографічний опис
Ковбаса, В. М. Солодове борошно у кондитерських виробах / В. М. Ковбаса, В. І. Оболкіна, Н. О. Ємельянова, О. Пантелеєнко // Продовольча індустрія АПК. — 2010. — № 3-4. — С. 35-36.