Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13278
Title: Новое в производстве напитков из цельной творожной сыворотки
Authors: Кочубей-Литвиненко, Оксана Валерьяновна
Чернюшок, Ольга Анатольевна
Keywords: запах
колір
сироватка
електроіскрова обробка дисперсність
сенсорний аналіз
зовнішній вигляд
смак
smell
whey
color
electric discharge processing
dispersion
sensory analysis
appearance
taste
кафедра технології молока і молочних продуктів
кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів
Issue Date: 2013
Citation: Кочубей-Литвиненко, О. В. Новое в производстве напитков из цельной творожной сыворотки / О. В. Кочубей-Литвиненко, О. А. Чернюшок // Современное научное знание: теория и практика : материалы международной научно-практической конференции, 22 мая 2013.- Санкт-Петербург, 2013. – С. 39-45.
Abstract: В даній статті наведено дослідження можливості застосування електроіскрового оброблення в технології напоїв з цільної молочної сироватки з метою отримання продукту без видимого білкового осаду. У ході досліджень спостерігалося диспергування білкових частин молочної сироватки 1,5 ... 10 разів залежно від напруги та кількості їх імпульсів, що сприяло стабілізації системи. Доведено позитивний вплив електроіскрового оброблення на органолептичні показники молочної сироватки, представлені результати сенсорного аналізу напоїв, вироблених з цільної сироватки, обробленої електроіскровими розрядами в порівнянні з напоями з необробленої сироватки. In this article the study possibility of using spark processing technology of solid beverages cheese whey to obtain the product without visible protein precipitate. The studies showed dispersion of cheese whey protein parts 1,5 ... 10 times, depending on the voltage and number of pulses, the stabilization system. Proven positive impact spark processing on organoleptic properties of cheese whey, the results of sensory analysis beverage made of solid cheese whey treated with spark discharges over a drink from untreated serum.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13278
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
IMG_NEW (1).pdf2.75 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.