Удосконалення технології виробництва борошна з використанням спрямованих повітряних потоків
Дата
2011
Автори
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Встановлено вплив вологості проміжних продуктів помелу на якість борошна при розмелюванні. Розглянуто зміни температури зерна при різних параметрах повітря. Досліджено та розраховано тепловтрати, які відбуваються при роботі аспіраційних та пневмотранспортних установок.
Influence of relative humidity of air on ashes, the general yield and humidity of a flour is revealed. Investigational and calculation heat loss which occur at work aspirations and pneumotransportation systems.
Опис
Ключові слова
рециркуляція повітря, recirculation of air, показники якості борошна, проміжні продукти помелу, усушка, відносна вологість повітря, аспіраційні та пневмотранспортні установки, parameters of quality of a flour, intermediate products of milling, shrinkage, directed air streams, relative humidity of air, aspirations and pneumotransportation systems, кафедра технології зберігання і переробки зерна
Бібліографічний опис
Харченко, Є. І. Удосконалення технології виробництва борошна з використанням спрямованих повітряних потоків : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 "Зберігання і технологія переробки зерна, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів" / Харченко Євген Іванович ; НУХТ. - К., 2011. - 20 с.