Удосконалення технології виробництва борошна з використанням спрямованих повітряних потоків

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2011

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Встановлено вплив вологості проміжних продуктів помелу на якість борошна при розмелюванні. Розглянуто зміни температури зерна при різних параметрах повітря. Досліджено та розраховано тепловтрати, які відбуваються при роботі аспіраційних та пневмотранспортних установок. Influence of relative humidity of air on ashes, the general yield and humidity of a flour is revealed. Investigational and calculation heat loss which occur at work aspirations and pneumotransportation systems.

Опис

Ключові слова

рециркуляція повітря, recirculation of air, показники якості борошна, проміжні продукти помелу, усушка, відносна вологість повітря, аспіраційні та пневмотранспортні установки, parameters of quality of a flour, intermediate products of milling, shrinkage, directed air streams, relative humidity of air, aspirations and pneumotransportation systems, кафедра технології зберігання і переробки зерна

Бібліографічний опис

Харченко, Є. І. Удосконалення технології виробництва борошна з використанням спрямованих повітряних потоків : автореф. дис. ... канд. техн. наук : 05.18.01 "Зберігання і технологія переробки зерна, виготовлення зернових і хлібопекарських виробів та комбікормів" / Харченко Євген Іванович ; НУХТ. - К., 2011. - 20 с.