Нові розробки кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів у виробництві екструзійних продуктів

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2007

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Висвітлені наукові дослідження з розроблення нових видів харчових концентратів з використання сучасних методів оброблення сировини, використання нетрадиційної сировини і харчових добавок з метою поліпшення якості виробів, надання їм оздоровчих властивостей.
The scientific investigations in development of new types of food concentrates with the use of modern methods of treatment of raw materials, use of nontraditional raw materials and food ingredients with the aim of products quality increasing and giving them the healthy properties have been shown.

Опис

Ключові слова

екструзія, харчові концентрати, сухі сніданки, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, extrusion, food concentrates, dried breakfasts, filling

Бібліографічний опис

Ковбаса, В. М. Нові розробки кафедри технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів у виробництві екструзійних продуктів / В. М. Ковбаса // Хранение и переработка зерна. - Д. : Арт-Пресс, 2007. - № 9 (99). – С. 47-48.

Зібрання