Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13399
Title: Формування якості бісквітного напіфабрикату з рослинною сировиною
Authors: Іванов, Сергій Віталійович
Петруша, Оксана Олександрівна
Нєміріч, Олександра Володимирівна
Філіпенко, Вікторія Валеріївна
Keywords: бісквітний напівфабрикат
кабачок
технологія
кондитерський виріб
biscuit semis
zucchini
technology
confection
кафедра експертизи харчових продуктів
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2013
Citation: Формування якості бісквітного напіфабрикату з рослинною сировиною / С. В. Іванов, О. О. Петруша, О. В. Нєміріч, В. В. Філіпенко // Якість і безпека харчових продуктів: міжнарода науково-практична конференція, 14-15 листопада 2013 р. –К.: НУХТ, 2013 р. – С.178-179.
Abstract: Проведені дослідження органолептичних і фізико–хімічних властивостей бісквітного тіста із частковою заміною пшеничного борошна вищого сорту на порошок з кабачків призводить до мін якості бісквітного тіста. За результатами експериментів встановлено, що добавка надає позитивного впливу на структуру тіста. Researches sensory and physico-chemical properties of biscuit dough with partial replacement of wheat flour zucchini powder leads to changes in the quality of biscuit dough. The experimental results revealed that the additive has a positive influence on the test structure.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13399
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezu-Filipenko.pdf143.06 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.