Проблеми і результати дослідження процесів охолодження хлібобулочних виробів вакуумно-випарним способом
Вантажиться...
Дата
2010
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В статті показано результати дослідження процесів охолодження хлібобулочних виробів вакуумно-випарним способом.
The article shows the results of investigations of cooling bakery vacuum evaporation method.
The article shows the results of investigations of cooling bakery vacuum evaporation method.
Опис
Ключові слова
охолодження, волога, хліб, випікання, cooling, water, bread, baking, кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Ковбаса, В. М. Проблеми і результати дослідження процесів охолодження хлібобулочних виробів вакуумно-випарним способом / В. М. Ковбаса, О. Ковальов, H. О. Місечко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2010. – № 4. – С. 20-22.