Проблеми і результати дослідження процесів охолодження хлібобулочних виробів вакуумно-випарним способом

Вантажиться...
Ескіз

Дата

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

В статті показано результати дослідження процесів охолодження хлібобулочних виробів вакуумно-випарним способом.
The article shows the results of investigations of cooling bakery vacuum evaporation method.

Опис

Бібліографічний опис

Ковбаса, В. М. Проблеми і результати дослідження процесів охолодження хлібобулочних виробів вакуумно-випарним способом / В. М. Ковбаса, О. Ковальов, H. О. Місечко // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2010. – № 4. – С. 20-22.

Колекції

Підтвердження

Рецензія

Додано до

Згадується в