Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1343
Title: Вплив нетрадиційної сировини на технологію гранулювання пшеничних висівок
Authors: Шаповаленко, Олег Іванович
Шаран, Андрій Васильович
Євтушенко, Олег Олександрович
Почеп, Володимир Анатолійович
Keywords: гранулювання
ефективність процесу
параметри процесу
сухий і вологий спосіб
нетрадиційна сировина
пивна дробина
висівки пшеничні
продуктивність
granulate
efficiency of processing
parameters of processing
dry and moist method
non-traditional raw materials
beer grain of small shot
siftings of wheat
productivity
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2009
Citation: Шаповаленко, О. І. Вплив нетрадиційної сировини на технологію гранулювання пшеничних висівок / О. І. Шаповаленко, А. В. Шаран, О. О. Євтушенко, В. А. Почеп // Хранение и переработка зерна. - 2009. - № 4(118). – С. 56-57.
Abstract: Гранулювання є складним фізико-механичним процесом. Конструктивні, кінематичні і технологічні параметри впливають на ефективність роботи обладнання. Існує два види гранулювання – сухе і вологе. Досліджено вплив нетрадиційної сировини на гранулювання пшеничних висівок. Рекомендована вологість суміші – 16,0 %. Кількість введення пивної дробини – 8 %. В статті наведено результати гранулювання сумішей та їх аналіз. Technology to granulate is complex physical and mechanical processing. Constructional, kinematical and technological parameters have an influence on efficiency of functioning equipment. There are two kinds of granulation – dry and moist. It was researched influence non-traditional raw materials at granulate siftings of wheat. Introduced humidity composition – 16,0 %. Quantity introduction beer grain of small shot – 8 %. In the article was directed at results of granulation compounds and its analysis.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1343
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.jpg661.64 kBJPEGThumbnail
View/Open
1 001.jpg627.91 kBJPEGThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.