Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1343
Title: Вплив нетрадиційної сировини на технологію гранулювання пшеничних висівок
Other Titles: Measurable effect of non-traditional raw materials at technology to granulate siftings of wheat
Authors: Шаповаленко, Олег Іванович
Шаран, Андрій Васильович
Євтушенко, Олег Олександрович
Почеп, Володимир Анатолійович
Shapovalenko, Oleg
Sharan, Andrey
Yevtushenko, Oleg
Pochep, Vladimir
Keywords: гранулювання
ефективність процесу
параметри процесу
сухий і вологий спосіб
нетрадиційна сировина
пивна дробина
висівки пшеничні
продуктивність
гранулирование
эффективность процесса
параметры процесса
сухой и влажный способ
нетрадиционное сырьё
пивная дробина
отруби пшеничные
продуктивность
granulate
efficiency of processing
parameters of processing
dry and moist method
non-traditional raw materials
beer grain of small shot
siftings of wheat
productivity
кафедра технології зберігання і переробки зерна
Issue Date: 2009
Citation: Шаповаленко, О. І. Вплив нетрадиційної сировини на технологію гранулювання пшеничних висівок / О. І. Шаповаленко, А. В. Шаран, О. О. Євтушенко, В. А. Почеп // Хранение и переработка зерна. - 2009. - № 4(118). – С. 56-57.
Abstract: Гранулювання є складним фізико-механичним процесом. Конструктивні, кінематичні і технологічні параметри впливають на ефективність роботи обладнання. Існує два види гранулювання – сухе і вологе. Досліджено вплив нетрадиційної сировини на гранулювання пшеничних висівок. Рекомендована вологість суміші – 16,0 %. Кількість введення пивної дробини – 8 %. В статті наведено результати гранулювання сумішей та їх аналіз. Гранулирование есть сложным физико-механическим процессом. Конструктивные, кинематические и технологические параметры влияют на эффективность работы оборудования. Существует два вида гранулирования – сухой и влажный. Исследовано влияние нетрадиционного сырья на гранулирование пшеничных отрубей. Рекомендуемая влажность смеси – 16,0 %. Количество введения пивной дробины – 8 %. В статье показаны результаты гранулирования смесей и их анализ. Technology to granulate is complex physical and mechanical processing. Constructional, kinematical and technological parameters have an influence on efficiency of functioning equipment. There are two kinds of granulation – dry and moist. It was researched influence non-traditional raw materials at granulate siftings of wheat. Introduced humidity composition – 16,0 %. Quantity introduction beer grain of small shot – 8 %. In the article was directed at results of granulation compounds and its analysis.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/1343
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.jpg661.64 kBJPEGThumbnail
View/Open
1 001.jpg627.91 kBJPEGThumbnail
View/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.