Удосконалення процесів кондиціювання повітря в системах пророщування солоду
Вантажиться...
Дата
2007
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Проведено удосконалення існуючої технологічної схеми кондиціювання повітря в системах пророщування солоду. Показано можливість зменшення загальної кількості повітря, яке використовується для аерації зернової маси.
Improvement of the existing technological scheme for air conditioning in the systems of malt germination. The possibility of reducing the total amount of air used for aeration of grain mass.
Improvement of the existing technological scheme for air conditioning in the systems of malt germination. The possibility of reducing the total amount of air used for aeration of grain mass.
Опис
Ключові слова
енергетичні витрати, power charges, солод, аерація, температура повітря, malt, airing, temperature of air, кафедра процесів і апаратів харчових виробництв, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, кафедра мехатроніки та пакувальної техніки
Бібліографічний опис
Удосконалення процесів кондиціювання повітря в системах пророщування солоду / В. М. Ковбаса, О. Ю. Шевченко, В. А. Піддубний, В. В. Підлісний // Хранение и переработка зерна. – 2007. - № 10 (100). – С. 34-36.