Формування та функціонування інтегрованих об'єднань в оліє-жировій галузі України
Файли
Дата
2010
ORCID
DOI
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Назва журналу
Номер ISSN
Назва тому
Видавець
Анотація
Статтю присвячено висвітленню особливостей формування та функціонування інтеграційних об’єднань в олійно-жировій галузі України. Доведено, що значні конкурентні переваги в галузі мають компанії з вертикально інтегрованою структурою виробництва.
The features of forming and functioning of integration associations are considered in oil-fat industry of Ukraine.
Опис
Ключові слова
об'єднання, інтеграція, інтегровані об'єднання, харчова промисловість, олійно-жирова галузь, association, integration, integrated associations, food industry, oil-fat industry, кафедра економіки праці та менеджменту
Бібліографічний опис
Скопенко, Н. С. Формування та функціонування інтегрованих об'єднань в олійно-жировій галузі України / Н. С. Скопенко, І. В. Тюха // Економіка харчової промисловості. – 2010. – № 3 (7). – С. 5-14.