Формування та функціонування інтегрованих об'єднань в оліє-жировій галузі України

Ескіз

Дата

2010

ORCID

DOI

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Назва журналу

Номер ISSN

Назва тому

Видавець

Анотація

Статтю присвячено висвітленню особливостей формування та функціонування інтеграційних об’єднань в олійно-жировій галузі України. Доведено, що значні конкурентні переваги в галузі мають компанії з вертикально інтегрованою структурою виробництва. The features of forming and functioning of integration associations are considered in oil-fat industry of Ukraine.

Опис

Ключові слова

об'єднання, інтеграція, інтегровані об'єднання, харчова промисловість, олійно-жирова галузь, association, integration, integrated associations, food industry, oil-fat industry, кафедра економіки праці та менеджменту

Бібліографічний опис

Скопенко, Н. С. Формування та функціонування інтегрованих об'єднань в олійно-жировій галузі України / Н. С. Скопенко, І. В. Тюха // Економіка харчової промисловості. – 2010. – № 3 (7). – С. 5-14.

Колекції

item.page.endorsement

item.page.review

item.page.supplemented

item.page.referenced