Досвід створення та впровадження системи дистанційної підтримки заочної форми навчання в національному університеті харчових технологій
Вантажиться...
Файли
Дата
2011
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
віртуальний клас, дистанційне навчання, заочна форма, SCORM, distance education, correspondence form, кафедра інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки
Бібліографічний опис
Самсонов, В. В. Досвід створення та впровадження системи дистанційної підтримки заочної форми навчання в національному університеті харчових технологій / В. В. Самсонов // LXVIІ наукова конф. проф.-вик. складу, аспір., студ. та структ. підрозд. НТУ : тези доп. - К.: НТУ, 2011. - С. 322.