Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/135
Title: Дослідження кута змочування та поверхневого натягу дріжджів пивних
Authors: Якобчук, Роман Леонідович
Житнецький, Ігор Володимирович
Яровий, Володимир Леонідович
Keywords: поверхневий натяг
кут змочування
віброкиплячий шар
інертний матеріал
surface tension
wetting angle
vibrokyplyachyy layer
inert material
кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Issue Date: 2008
Citation: Якобчук, Р. Л. Дослідження кута змочування та поверхневого натягу дріжджів пивних / Р. Л. Якобчук, І. В. Житнецький, В. Л. Яровий // Харчова промисловість. - 2008. - Вип. 6. - С. 15-17.
Abstract: Досліджено поверхневий натяг і кут змочування вихідних і подрібнених дріжджів пивних. Встановлено їх вплив при розпиленні в процесі сушіння дріжджів в сушильних установках з віброкиплячим шаром інертного матеріалу.
Investigated the surface tension and wetting angle output and crushed beer yeast. Established their influence in the sputtering process in the dry yeast in storage container with a layer of inert material vibrokyplyachym.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/135
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf207.19 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.