DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Конференції НУХТ >
2012 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13502

Название: Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті
Другие названия: Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution
Авторы: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Ключевые слова: харчова промисловість
харчування
наукові здобутки
функціональні продукти
ресурсоощадні технології
пищевая промышленность
питание
научные достижения
функциональные продукты
ресурсосберегающие технологии
food processing
scientific achievements
nutrition
functional foods
resource saving technologies
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті. В 3 ч. : програма і матеріали 78 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 2 – 3 квітня 2012 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. — К. : НУХТ, 2012.
Краткий осмотр (реферат): Видання містить програму і матеріали 78 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів. Розглянуто проблеми удосконалення існуючих та створення нових енерго- та ресурсоощадних технологій для виробництва харчових продуктів на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього техноло- гічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності під- приємств, а також результати науково-дослідних робіт студентів з метою підвищення якості підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості. Розраховано на молодих науковців і дослідників, які займаються означеними проблемами у харчовій промисловості.Издание содержит программу и материалы 78 международной научной конференции молодых ученых , аспирантов и студентов . Рассмотрены проблемы совершенствования существующих и создания новых энерго-и ресурсосберегающих технологий для производства пищевых продуктов на основе современных физико - химических методов , использование нетрадиционного сырья , новейшего тех- вания и энергосберегающего оборудования , повышение эффективности деятельности пред- предприятий , а также результаты научно -исследовательских работ студентов с целью повышения качества подготовки будущих специалистов пищевой промышленности . Рассчитано на молодых ученых и исследователей, занимающихся обозначенными проблемами в пищевой промышленности. The publication contains the materials and 78 international scientific conference young scientists and students . The problems of improving existing and creating new energy and resource saving technologies for food production based on modern physical and chemical methods , the use of new raw material , advanced tech- tech and energy saving equipment, improve the efficiency of sub- enterprises and the results of scientific research to improve student quality training of future professionals of the food industry. To young scientists and researchers who are engaged in designated problems in the food industry.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13502
Appears in Collections:2012

Files in This Item:

File Description SizeFormat
2012_78conf_part1.pdf15,05 MBAdobe PDFView/Open
2012_78conf_part2.pdf5,88 MBAdobe PDFView/Open
2012_78conf_part3.pdf5,33 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback