DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Конференції НУХТ >
2012 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13504

Название: Мембранні процеси та обладнання в інноваційних технологіях харчових виробництв
Другие названия: Membrane processes and equipment to innovative technologies of food production
Авторы: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Ключевые слова: переробна промисловість
обладнання
мембранні технології
харчова промисловість
перерабатывающая промышленность
оборудование
мембранные технологии
пищевая промышленность
manufacturing
equipment
membrane technology
food processing
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Мембранні процеси та обладнання в інноваційних технологіях харчових виробництв : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції молодих вчених і студентів, 27 — 28 листопада 2012 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. — К. : НУХТ, 2012. — 47 с.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто проблеми застосування мембранних технологій у переробній і харчовій промисловості: теоретичні засади застосування мембранних технологій у харчовій промисловості; розроблення і застосування полімерних і керамічних мембран у харчовій промисловості; сучасне обладнання для реалізації мембранних процесів; застосування мембранних технологій у підготовці питної води та очищенні промислових стічних вод. Розраховано на науковців, дослідників та інженерно-технічних працівників, які займаються означеними проблемами в переробній і харчовій промисловості. Рассмотрены проблемы применения мембранных технологий в перерабатывающей и пищевой промышленности : теоретические основы применения мембранных технологий в пищевой промышленности; разработки и применения полимерных и керамических мембран в пищевой промышленности; современное оборудование для реализации мембранных процессов , применение мембранных технологий в подготовке питьевой воды и очистке промышленных сточных вод. Рассчитано на научных работников, исследователей и инженерно - технических работников, занимаются обозначенными проблемами в перерабатывающей и пищевой промышленности. The problems of application of membrane technology in food processing and food Industry: Theoretical basis of membrane technology in food production, the development and application of polymeric and ceramic membrane in food industry, modern equipment for the implementation of membrane processes , the use of membrane technology in the preparation of drinking water and industrial wastewater treatment . Intended for scientists, researchers, engineers and technicians who definite problems involved in processing and food industry.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13504
Appears in Collections:2012

Files in This Item:

File Description SizeFormat
2012_Membranni_protsesy_ta_obladnannya.pdf651 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback