DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Конференції НУХТ >
2012 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13556

Название: Удосконалення процесів і обладнання - запорука інноваційного розвитку харчової промисловості
Другие названия: Improving processes and equipment - the key innovation of the food industry
Авторы: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Ключевые слова: процеси та обладнання харчових виробництв
дослідження
теоретичні розробки
процессы и оборудование пищевых производств
исследования
теоретические разработки
processes and equipment for food production
research
theoretical developments
Issue Date: 2012
Библиографическое описание: Удосконалення процесів і обладнання - запорука інноваційного розвитку харчової промисловості : матеріали міжнародної науково-практичної конференції, 10-11 квітня 2012 р., Київ / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. - К. : НУХТ, 2012. - 155 с.
Краткий осмотр (реферат): В збірнику, присвяченому ювілею кафедри «Процесів і апаратів харчових виробництв», опубліковано тези доповідей за результатами фундаментальних теоретичних розробок та надзвичайних прикладних досліджень у галузі процесів та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв, поданих на Міжнародну науково-практичну конференцію «Удосконалення процесів і обладнання — запорука інноваційного розвитку харчової промисловості». В сборнике, посвященном юбилею кафедры «Процессов и аппаратов пищевых производств», опубликованы тезисы докладов по результатам фундаментальных теоретических разработок и чрезвычайных прикладных исследований в области процессов и оборудования пищевых, микробиологических и фармацевтических производств, представленных на Международную научно-практическую конференцию «Совершенствование процессов и оборудования - залог инновационного развития пищевой промышленности». The collection dedicated to the anniversary of the department "Process and apparatus for food industries", published abstracts of the results of fundamental theoretical developments and extraordinary applied research in the field of process equipment for food, pharmaceutical and microbiological industries, presented at the International Scientific Conference "Improving processes and equipment - the key innovation of the food industry".
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13556
Appears in Collections:2012

Files in This Item:

File Description SizeFormat
2012_Udoskonalennya_protsesiv_i_obladnannya.pdf1,84 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback