DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Конференції НУХТ >
2013 >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13596

Название: Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті
Другие названия: Youth scientific achievements to the 21st century nutrition problem solution
Авторы: Національний університет харчових технологій
National University of Food Technologies
Ключевые слова: харчова промисловість
наукові здобутки
ресурсоощадні технології
функціональні продукти
пищевая промышленность
научные достижения
ресурсосберегающие технологии
функциональные продукты
food processing
functional foods
resource saving technologies
unctional foods
Issue Date: 2013
Библиографическое описание: Наукові здобутки молоді — вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті. В 4 ч. : програма і матеріали 79 міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15 – 16 квітня 2013 р. / Національний університет харчових технологій ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України. — К. : НУХТ, 2013.
Краткий осмотр (реферат): Розглянуто проблеми удосконалення існуючих та створення нових енерго- та ресурсоощадних технологій для виробництва харчових продуктів на основі сучасних фізико-хімічних методів, використання нетрадиційної сировини, новітнього техноло- гічного та енергозберігаючого обладнання, підвищення ефективності діяльності під- приємств, а також результати науково-дослідних робіт студентів з метою підвищення якості підготовки майбутніх фахівців харчової промисловості. Рассмотрены проблемы совершенствования существующих и создания новых энерго-и ресурсосберегающих технологий для производства пищевых продуктов на основе современных физико-химических методов, использование нетрадиционного сырья, новейшего тех- вания и энергосберегающего оборудования, повышение эффективности деятельности пред- предприятий, а также результаты научно-исследовательских работ студентов с целью повышения качества подготовки будущих специалистов пищевой промышленности. The problems of improving existing and creating new energy and resource saving technologies for food production based on modern physical and chemical methods, the use of new raw material, advanced tech- tech and energy saving equipment, improve the efficiency of sub- enterprises and the results of scientific research to improve student quality training of future professionals of the food industry.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13596
Appears in Collections:2013

Files in This Item:

File Description SizeFormat
2013_79conf_part1.pdf8,13 MBAdobe PDFView/Open
2013_79conf_part2.pdf33,24 MBAdobe PDFView/Open
2013_79conf_part3.pdf5,99 MBAdobe PDFView/Open
2013_79conf_part4.pdf8,45 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback