Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/136
Title: Дослідження закономірності кінетики сушіння пивних дріжджів
Other Titles: Investigation of the kinetics of drying patterns of brewer's yeast
Authors: Якобчук, Роман Леонідович
Яровий, Володимир Леонідович
Малецька, К. Д.
Yakobchuk, Roman
Yaroviy, Volodymyr
Maletska, K.
Keywords: кінетика процесу сушіння
пивні дріжджі
тонкий шар
криві сушіння і температури
потік теплоносія
кинетика процесса сушки
пивные дрожжи
тонкий слой
кривые сушки и температуры
поток теплоносителя
kinetics process of drying
beer yeast
thin layer
curve dryings and temperatures
stream of the heat-carrier
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Issue Date: 2006
Citation: Якобчук, Р. Л. Дослідження закономірності кінетики сушіння пивних дріжджів / Р. Л. Якобчук, В. Л. Яровий, К. Д. Малецька // Наукові праці НУХТ. - 2007. - № 20. - С. 35-38.
Abstract: Досліджено кінетику процесу сушіння пивних дріжджів у тонкому шарі і одиничних краплин. Отримано експериментальні криві зміни температури і маси тонкого шару дріжджів від тривалості сушіння й температури теплоносія, а також температурні криві сушіння одиничних краплин у потоці теплоносія.
Исследована кинетика процесса сушки пивных дрожжей в тонком слое и единичных капель. Получены экспериментальные кривые изменения температуры и массы тонкого слоя дрожжей от продолжительности сушки и температуры теплоносителя, а также температурные кривые сушки единичных капель в потоке теплоносителя.
It is investigated kinetics process of drying of beer yeast in a thin layer and individual drops. It is received experimental curve changes of temperature and weights of a thin layer of yeast from duration of drying and temperatures of the heat-carrier, and also temperature curve dryings of individual drops in a stream of the heat-carrier.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/136
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
3.pdf414.57 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.