The Second North and East European Congress on Food (NEEFood-2013)
Вантажиться...
Дата
2013
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
The publication contains abstracts of leading scientists, experts and young researchers in the field of food science, engineering, technology, chemistry and economics and management - participants of the Second North-and East European Congress of Food Science (NEEFood-2013).
Опис
Ключові слова
харчові продукти, біоактивні сполуки, конкурентоспроможність, харчовий ланцюг, пищевые продукты, биоактивные соединения, конкурентоспособность, пищевой цепь, food products, bioactive compounds, competitiveness, food chain
Бібліографічний опис
The Second North and East European Congress on Food (NEEFood-2013) : другий північно- та східно-європейський конгрес з харчової науки (NEEFood-2013) : Book of Abstracts, 26-29 may 2013 / National university of food technologies. - К. : NUFT, 2013. - 267 p.