Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13623
Title: Виховна робота у вищому навчальному закладі — невід’ємна складова підготовки висококваліфікованих фахівців: традиції та новаторство
Authors: Національний університет харчових технологій
Інститут психології мені Г.С. Костюка Національної академії педагогічних наук України
Keywords: психологія
фахівці
новаторство
права людини
psychology
experts
innovation
human Rights
Issue Date: 2013
Citation: Виховна робота у вищих навчальних закладах : науково-методичний збірник. Спеціальний випуск, 21 листопада 2013 р. / НУХТ, ін-т психології ім. Г.С.Костюка НАпедНУ. - К. : НУХТ, 2013. - 106 с.
Abstract: У збірнику вміщено доповіді учасників Всеукраїнської науково-методичної конференції «Виховна робота у вищому навчальному закладі — невід’ємна складова підготовки висококваліфікованих фахівців: традиції та новаторство», яка відбулася 21 листопада 2013 р. на базі Національного університету харчових технологій та Інституту психології мені Г.С. Костюка Національної академії педагогічних наук України. Подані матеріали узагальнюють досвід вищих навчальних закладів щодо особливостей сучасної системи національного виховання у ВНЗ України. The collection contains reports of members of Ukrainian scientific-methodical Conference " Educational work in higher education - an essential component of training highly qualified specialists : traditions and innovation "held on November 21, 2013 at the National University Food Technology and the Institute of Psychology I , GS Kostiuk National Academy of Pedagogical Sciences of Ukraine . These resources have generalize experience institutions of higher education on the features of a modern system of national education in universities of Ukraine.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13623
Appears in Collections:2013

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2013_Vyhovna_robota_u_VNZ.pdf2.35 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.