Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13635
Title: Удосконалення технології сушіння плодів глоду
Authors: Євчук, Яна Валеріївна
Keywords: сорти та види глоду
біологічно активні речовини
якість
способи сушіння
інтенсифікація
раціональні режими сушіння
способи зберігання
varieties and species of hawthorn
biologically active substances
quality
methods of drying
intensification
rational modes of drying
storage methods
Issue Date: 2012
Citation: Євчук, Я. В. Удосконалення технології сушіння плодів глоду : автореф. дис. ... канд. тех. наук : 05.18.13 "Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів" / Євчук Яна Валеріївна ; НУХТ. - К., 2012. - 20 с.
Abstract: Дисертаційну роботу присвячено дослідженню і удосконаленню різних способів сушіння районованих та перспективних сортів глоду. В роботі використано нетрадиційну лікарську сировину – плоди глоду, подано їх харчову, біохімічну і фізичну характеристику, що дозволяє розширити асортимент сухофруктів-напівфабрикатів, як вихідного матеріалу для виготовлення препаратів лікувально-профілактичного призначення. Dissertation work is sanctified to research and improvement of different methods of drying of the districted and perspective sorts of hawthorn. Unconventional medical raw material is in process used – the garden-stuffs of hawthorn, they are given food, biochemical and physical description, that allows to extend assortment of ready to cook fruit-foods, as a feedstock for making of preparations of the medical and preventive setting.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13635
Appears in Collections:05.18.13 – Технологія консервованих і охолоджених харчових продуктів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
evchuk.pdf328.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.