DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13694

Название: Спосіб виробництва хлібобулочних виробів (Патент на корисну модель № 57605)
Другие названия: Method producing of bakery products (Patent for useful model № 57605)
Авторы: Тесля, Ольга Дмитрівна
Дробот, Віра Іванівна
Бондаренко, Юлія Вікторівна
Drobot, Vera
Bondarenko, Julia V.
Teslya, Olga
Ключевые слова: тісто
концентрована молочнокисла закваска
ферментний препарат бактеріальної α-амілази
двохшвидкісний заміс тіста
тесто
концентрированная молочнокислая закваска
ферментный препарат бактериальной α-амилазы
двухскоростной замес теста
dough
concentrated lactic starter
enzyme bacterial α-amylase
two-speed making dough
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Issue Date: 2011
Библиографическое описание: Патент 57605 UA, МПК А21D 8/02 (2011.01) Спосіб виробництва хлібобулочних виробів / Тесля О. Д., Дробот В. І., Бондаренко Ю. В. ; заявник Національний університет харчових технологій. - № u 201008452 ; заявл. 06.07.10 ; опубл. 10.03.11, Бюл. № 5, 2011 р.
Краткий осмотр (реферат): Патент на корисну модель. Спосіб виробництва хлібобулочних виробів, що передбачає замішування тіста з пшеничного борошна, солі, пресованих дріжджів та води, його зброджування, оброблення, вистоювання та випікання заготовок, який відрізняється тим, що заміс тіста здійснюють у двохшвидкісній тістомісильній машині, з внесенням при замішуванні тіста концентрованої молочнокислої закваски та ферментного препарату бактеріальної α-амілази. Патент на полезную модель. Способ производства хлебобулочных изделий, предусматривает замешивание теста из пшеничной муки, соли, прессованных дрожжей и воды, его сбраживание, обработку, расстойку и выпечку заготовок, отличающийся тем, что замес теста осуществляют в двухскоростной тестомесильной машине с внесением во время замеса концентрированной молочнокислой закваски и ферментного препарата бактериальной α-амилазы. Useful model patent. Method of manufacturing bakery products, providing kneading dough with wheat flour, salt, yeast and water, its fermentation, processing, proofing and baking pieces, characterized in that batch test carried out in the two-speed kneading machines, making the dough when kneading concentrated lactic starter and enzyme bacterial α-amylase.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13694
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
pbjvsvhv1.pdf370,34 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback