Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13701
Title: Влияние фруктозы на процессы выпечки диабетического кекса
Other Titles: Effect of fructose on baking processes diabetic cake
Authors: Дорохович, Виктория Витальевна
Dorohovich, Victoriya
Keywords: фруктоза
кекс
диабетические продукты
процесс выпекания
кинетика прогрева
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
діабетичні продукти
процес випікання
кінетика прогріву
fructose
cupcake
diabetic products
baking process
kinetics of heating
Issue Date: 2000
Citation: Дорохович, В. В. Влияние фруктозы на процессы выпечки диабетического кекса / В. В. Дорохович // Хлебопродукты. − 2000. − № 9. − С. 21-22.
Abstract: Исследовано влияние фруктозы на физико-химические и теплообменные процессы при выпечке кексов. Доказано, что в изделиях на фруктозе процесс меланоидинообразования происходит интенсивнее. Установлено, что фруктоза интенсифицирует процес выпечки. Досліджено вплив фруктози на фізико-хімічні і теплообмінні процеси при випіканні кексів. Встановлено, що у виробах на фруктозі процес меланоїдиноутворення відбувається інтенсивніше. Встановлено, що фруктоза інтенсифікує процес випікання. The effect of fructose on the physical and chemical processes and heat when baking cakes were researched. It was found that in the articles on fructose melanoidine formation process is intense. It was found that fructose intensifies baking process.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13701
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sdvvvfnpvdk.pdf367.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.