Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/13703
Title: Витаминизация кондитерских изделий
Other Titles: Fortification of confectionery products
Authors: Дорохович, Антонелла Николаевна
Соловьева, Оксана Леонидовна
Дорохович, Виктория Витальевна
Dorohovich, Antonella
Solovyova, Oksana
Dorohovich, Victoriya
Keywords: витаминизация
мармелад
структура
аскорбиновая кислота
лимонная кислота
вітамінізація
кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
аскорбінова кислота
лимонна кислота
fortification
marmalade
structure
ascorbic acid
citric acid
Issue Date: 2011
Citation: Дорохович, А. Н. Витаминизация кондитерских изделий / А. Н. Дорохович, О. Л. Соловьева, В. В. Дорохович // Продукты и ингредиенты. − 2011. − № 3. − С. 26-28.
Abstract: Показано целесообразность разработки витаминизированных кондитерских изделий. Разработано технологии мармелада на высокометоксилированном пектине с заменой лимонной кислоты на аскорбиновую. Исследовано структурно-механические показатели мармеладных масс с использованием аскорбиновой кислоты. Показано доцільність розробки вітамінізованих кондитерських виробів. Розроблено технології мармеладу на високометоксильованому пектині із заміною лимонної кислоти на аскорбінову. Досліджено структурно-механічні показники мармеладних мас з використанням аскорбінової кислоти. The expediency of developing fortified confectionery was shown. Technology marmalade on high-metoksyl pectin with replacement citric acid ascorbic was developed. The structural and mechanical parameters jelly masses with ascorbic acid were researched.
URI: http://hdl.handle.net/123456789/13703
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sdvvvki.pdf798.83 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.