Формування організаційної культури в системі менеджменту підприємств харчової промисловості
Вантажиться...
Дата
2012
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Дисертаційна робота присвячена дослідженню теоретичних, методичних
та практичних питань формування організаційної культури в системі
менеджменту підприємств харчової промисловості.
The dissertation deals with theoretical, methodological and practical issues of
organization culture formation within the management system of food industry
enterprises.
Опис
Ключові слова
організаційна культура, система менеджменту, харчова промисловість, ефективність господарської діяльності, organization culture, management system, food industry, efficiency, economical activity
Бібліографічний опис
Харчишина, О. В. Формування організаційної культури в системі менеджменту підприємств харчової промисловості : автореф. дис... док. екон. наук : 08.00.04 "Економіка та управляння підприємствами (за видами економічної діяльності)" / Харчишина Олена Володимирівна ; НУХТ. - К., 2012. - 40 с.